Nu încerca să fii ZmEU!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Un prieten mi-a atras atenția asupra unui fapt ce s-a petrecut în data de 4 mai, asupra căruia am de făcut câteva precizări, făcând o analiză strict pe comentariile mai-marelui conducător de la Răcari!  

Urmărind acum câteva minute emisiunea Riposta din data de 4 mai, moderată de Dumitrache Marius Victor la postul de televiziune Columna TV, am sesizat faptul că, actualul primar al orașului Răcari (pe care am vrut să-l etichetez în aceasta postare, dar dumnealui a hotărât să mă blocheze) a transmis publicului faptul că:1. Eu, un “așa zis membru al familiei”, nu i-am vizitat în ultimii 20 de ani pe finii mei, toate acestea, manifestându-și regretul că a fost coleg cu mine, de parcă tot ajutorul pe care i l-am oferit a dispărut dintr-o dată. 

– Drag și stimat fost coleg, dacă ai fi făcut un minim de efort să cercetezi, ai fi aflat că suntem rude foarte apropiate, ne vizitam și ne ajutam des!  Dar e mai simplu să verși rahaturi la TV plângând teatral, în speranța că vei mai câștiga câteva voturi în plus! Eu nu regret că am fost colegi la primarie, am învățat multe, dar cel mai mult am învățat să mă feresc de impostori și farisei. Țin să-ți amintesc faptul că, am contribuit la realizarea celor mai multe evenimente din localitate și nu poți nega acest lucru.

Nu regret nici că am fost coleg cu toți oamenii buni și frumoși de la Televiziunea Columna, cărora le mulțumesc și cu care țin legătura, încă, dacă tot ai ținut să atragi atenția asupra acestui fapt! 2. “A folosit niște cuvinte la adresa instituției, de nedescris.”

– Hai să vedem cuvintele alea de nedescris, folosite de mine la adresa nu știu cărei instituții: “Urmăresc cum autoritățile din Răcari își exprimă “profunda durere” și “suferință”, după decesul unei angajate de la azilul din Răcari, din cauza COVID-19! Cu toții pozați în samariteni pentru a căpăta capital electoral, iar ceilalți, din gașca binecunoscută, își susțin și feresc mai marele de comentarii care nu îi convin!Durerea e mare, mai ales în sânul familiei, mai ales că îmi e rudă apropiată. Dar dacă ați fi luat măsuri la timp, AUTORITARILOR locale, nu s-ar fi ajuns aici!Încetați să mai fiți ipocriți și să călcați pe cadavre, nesimțiților!”.

La care cuvinte te refereai bro, la ipocriți și nesimțiți? Sau te-a deranjat că am zis AUTORITARILOR în loc de autorităților?! Așa cuvinte de nedescris sunt? Ți le pot descrie, dacă nu le înțelegi! 3.” Un râu de munte sau de șes, când vine o inundație, scoate la suprafață gunoaie, mizerii.”

– Să înțeleg că în fața persoanei dumitale sunt un gunoi, o mizerie cu care regreți că ai fost coleg, da?! Aceasta afirmație ai făcut-o referitor și la Madalina Manole, pe care în perioada în care lucram la primărie m-ai făcut să o supăr, jignindu-i tatăl, care a decedat din cauza stresului provocat de toată aceasta clică ce are impresia că e veșnică, iar așa faceți cu toți cei care vă sunt incomozi, chiar dacă vă spun adevărul! Din păcate pentru voi, nu suntem mizerii, nu suntem gunoaie ci oameni deștepți, oameni față de care ar trebui să aveți respect! 4.” Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere.”

– M-ai făcut și prost, dacă înțeleg bine! Ăsta e comportament de maidan, de dig, de câmp! La final, vreau să comunic ceva tovarășilor care încearcă să ascundă gunoiul sub preș cu orice ocazie!Tot acest limbaj scăpat de sub control este pur și simplu debil și a apărut după ce mi-am manifestat public dorința de a candida la alegerile locale de anul acesta.Ori sunt atât de sperietoare pentru ei și am reușit să îi panichez, ori chiar vorba lor “unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, iar în condițiile astea îi compătimesc, atâta pot!Îmi pare foarte rău pentru că, din tot semnalul pe care l-am tras referitor la situația din Răcari, vouă v-au rămas în minte doar două cuvinte care, după cum se vede, tare v-au afectat.Sunt sătul de teatru ieftin și de prost gust, cu lacrimi prin emisiuni TV, lacrimi de la care săriți direct în râsete, vă place să fiți mângâiați pe creștet și pe ouă de oameni plătiți cu bani frumoși ca să facă asta!

NU NE CREDEȚI ATÂT DE PROȘTI, GOGOȘILE NU MAI ȚIN, IAR NOI NE DĂM SEAMA CÂND SUNTEM MINȚIȚI!

Păstrați lacrimile, va veni o vreme când veți avea nevoie de ele, actorilor vremelnici!

P.S. Știu că postarea va ajunge la cine trebuie, are destule conturi și oameni care să mă urmărească! Te invit să-mi scrii alături, părerea ta și dorințele pe care le ai, referitor la dezvoltarea orașului nostru!

Sharing is Caring 👍

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp