E timpul!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Copiii României sunt plecați peste hotare, pentru că ACASĂ sunt plătiți prost, pentru că ACASA nu-și pot crea un cămin din lipsa resurselor pe care statul nu le oferă, sau sunt foarte greu de accesat. E TIMPUL să le oferim condiții care să-i convingă să se întoarcă ACASĂ!

        Într-o localitate cu pretenții de oraș, aflată la 40 de km de București, prioritare trebuie să fie trei domenii: SĂNĂTATEA, EDUCAȚIA și INVESTIȚIILE care să creeze locuri de muncă bine plătite, în condiții normale de lucru! Prin câteva mișcari, într-adevăr nu simple, putem să creăm un oraș cu adevărat smart, un oraș din care oamenii să nu plece și în care să vină, pentru a-și crea un cămin! E TIMPUL să devenim “smart”!

Dar pentru toate astea e nevoie de implicare, de dorință și sacrificii, de ore întregi se studiu și efort!

        Putem să creăm cu adevarat, un oraș în care oamenii să simtă că trăiesc, nu doar că există. Un oraș în care oamenii să zâmbească pe stradă, un oraș în care oamenii să nu simtă lipsa unor lucruri elementare, a apei, a gazelor, a canalizării, pe care multe dintre localitățile României nu le au!

        Totul se face în echipă și nu peste noapte, dar se poate face. E nevoie să nu încetăm niciodată să visăm și să ne dorim cu adevărat să trăim într-o societate NORMALA. Repet, NORMALĂ!

E TIMPUL SĂ FIE TIMPUL!

Niculae Constantin!

Sharing is Caring 👍

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp