De ce e nevoie de idei și implicare?

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Am ajuns cu toții în anul 2020, un an în care nu ar trebui să existe scuze pentru lipsa de implicare a unui ales local sau național.

Atunci când unii oameni te votează din inerție, alții din obligație iar alții din lipsă de opțiuni, nu înseamnă că trebuie să te ridici pe un piedestal de pe care trebuie să privești “muritorii de rând” precum un zeu!

Noi, oamenii, suntem vremelnici și fragili. Dacă am ales să accedem într-o funcție publică, fie ea și locală, ne asumăm că mergem acolo cu idei și proiecte de dezvoltare, proiecte care vor îmbunătăți viața cetățenilor, proiecte care vor ține oamenii acasă prin locuri de muncă la nivel local, proiecte și strategii care vor aduce un plus de bunăstare localității noastre.

În anul 2020, lipsa de implicare și inițiativă nu fac decât să ne întoarcă în trecut, să ne îndepărteze de lumea civilizată și normală! 

Dacă dorești să participi la schimbarea orașului în care trăiești, dacă vrei ca părinții, nepoții și copiii tăi să rămână acasă, mergi la vot și adu schimbarea de care avem cu toții nevoie!

Sharing is Caring 👍

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp