De ce candidez?!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Am luat această decizie pentru că, de treizeci de ani sau mai mult, asteptăm ca localitatea noastră să devină oraș în adevăratul sens al cuvântului. Din păcate, am asistat neputincioși și ignoranți uneori, la distrugerea industriei locale și la degradarea celei care a rezistat trecerii timpului. Am privit cu lacrimi în ochi cum copiii au plecat de acasă pentru un trai mai bun, părăsind casele părintești și locurile natale. Am privit cum bunicii se sting, cu speranța în suflet că își vor revedea copiii și nepoții întorși acasă, păstrând ceea ce au construit cu sudoarea frunții.

Vrem să trăim bine acasă, ne dorim să construim localitatea unde ne-am născut și unde avem atâtea amintiri. Un singur lucru vă spun: votați lucid la următoarele alegeri locale, pentru că doar acasă ne putem dezvolta cu adevărat.

În situația în care omenirea este lovită de acest virus necruțător care desparte familii, trebuie să ne îngrijim de baștină pentru a avea la îndemână tot ceea ce ne trebuie, în eventualitatea unor situații ca cea de acum, de izolare și blocaj!

Dragii mei, vă cer votul și sper să mi-l oferiți. Consider că reprezint o alternativă reală la corupția și mizeria care plutesc deasupra orașului nostru de la revoluție până astăzi! Știu că este foarte mult de muncă, dar îmi asum pe deplin acest drum pe care vreau să mergem împreună, nu să mă izolez în primărie așa cum au făcut toți cei care au deținut funcția de primar până acum.

Cum ajung în funcții, uită de oameni și iși mai amintesc de aceștia peste patru ani, la urmatoarele alegeri. Dar nu, primarul este angajatul oamenilor, nicidecum stăpân peste viețile lor așa cum se întâmplă astăzi, din păcate. Oamenilor le este teamă să vorbească despre abuzuri și nereguli, din nu știu ce motiv.

E timpul să încheiem această epocă tristă de “dictatură” și să o ștergem din istoria localității noastre!

Nu uitați, Viitorul e acasă! www.cniculae.ro

Sharing is Caring 👍

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp