Am ajuns în viitor! Sau nu?!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter

Atenție, textul poate dăuna anumitor indivizi alergici la adevăr!

Am ajuns în anul 2020, un an la care mulți doar visau! Am ajuns într-o eră în care mașinile se conduc singure, avioanele la fel, visăm să colonizăm alte planete dar societatea românească se învârte încă într-o mocirlă apropiată de evul mediu. Ne bucurăm că mai avem internet și curent electric, altfel am fi rămas în trecut pe deplin. Ne agățăm de rapoarte stufoase, fără esență, licitații trucate pentru sifronarea de bani în conturile unor indivizi dubioși, licitații pentru proiecte care ar fi trebuit să aducă bunăstare cetățenilor dar care, aduc bunăstare doar băieților “șmecheri”.

Aplaudăm la fiecare fâs dat de președintele de Consiliu județean, primar, consilier local sau județean, atunci când aceștia se înghesuie să taie panglici tricolore, pentru proiecte eșuate de la bun început.

Consider că e momentul să ne asumăm deciziile de modernizare pe deplin, cu curaj și puterea de a risca, cu ambiția de a merge împotriva curentului acesta de mituire și furt al banilor publici, consider că e momentul să ne gândim foarte serios la viitorul nostru ca țară, ca popor, ca stat independent într-o Europă unită și puternic consolidată, având la bază valorile europene, creștine.

Eu personal, m-am săturat de ignoranță, de lipsa de implicare, de poze și atitudini teatrale, menite doar să țină “gura satului” ocupată cu bârfa, mutând atenția de la lucrurile cu adevărat importante, de la lucrurile și lucrările unde se învârt sumele cu adevărat mari.

Ne sufocăm într-o lume înecăcioasă, toxică moral, spiritual, dar mai ales material. Am deviat de la tot ceea ce ne reprezintă pe noi ca popor: credința, dreptatea, limba, iubirea, sprijinul și ajutorul aproapelui. Noi, românii, nu suntem un popor de hoți, de sălbatici, săraci, bețivi, așa cum ne prezintă unii prin diverse sondaje fără conținut solid, create doar pentru a manipula opinia publică în interesul unor entități sau a altora.

Noi suntem drepți, credincioși, știm să ne bucurăm atunci când trebuie, să păstrăm cu sfințenie sărbătorile și tradițiile înaintașilor noștri, ne respectăm credința și stim să ne oferim ajutorul atunci când este nevoie de el.

Dragii mei români frumoși, luați-vă viitorul în mâini și hai să construim împreună o țară și o localitate sănătoasă, invidiată de alții, o localitate în care să se întoarcă cu drag toți copiii, frații și nepoții noștri, o localitate în care să-ți dorești să trăiești pentru tot restul vieții.

Puterea e numai la voi și am încredere în toți, oamenii drepți și corecți!

Viața e prea scurtă ca să ne mulțumim cu oasele aruncate de diverse persoane care se consideră deasupra noastră!

Totul e vremelnic, dar nimic nu trece fără să lase semne!

Curaj pentru schimbare!

Niculae Constantin

Sharing is Caring 👍

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp