Home / Litere / Zâmbete de porumbei
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Zâmbete de porumbei

Vineri, 16 decembrie 2011

Stau pe bancă şi vântul rece îmi fluieră pe la urechi. Îmi spune despre tine, despre ochii tăi.
Privesc porumbeii ce se bucură de rafale şi se ridică în văzduh, sclipind precum stelele de pe cerul nopţii. Te aştept şi mi-e dor.

Sâmbătă, 17 decembrie 2011.
Uite aşa au trecut şi cele două zile petrecute alături de tine. Clipele au zburat, precum porumbeii de mai sus. Timpul ăsta…trece prea repede.
Mi-e dor de ochii tăi minunaţi şi de buzele tale dulci, de zâmbetul tău şi de mângâierile calde, de iubire şi de cuvintele frumoase, de…de tot ceea ce însemni tu pentru mine. Şi tu eşti totul. Stau în tren şi arunc litere în pasaje scurte şi pline de parfum. Arunc zâmbete pe fereastră şi ascult mersul sacadat al roţilor. Urechile mi s-au înfundat şi sunt slăbit fără energia ta, fără vocea ta. Nu am plecat decât de două ore şi deja mi-e dor de tine şi de noi. Staţiile se înşiră una după alta şi totul este trist şi posomorât. Gândurile mi se pierd şi îmi dau seama că nu mai scriu cum scriam până acum. Mă pierd în idei şi mintea se blochează.

Te iubesc.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply