Home / Despre ei / Vreţi oraş falimentar?
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Vreţi oraş falimentar?

Iată că a început şi campania electorală şi sloganul candidatului din partea USl sună cam aşa: “Primar devotat, oraş prosper!”.

Dacă fac un efort de memorie cu privire la activitatea candidatului Nicolai Stelian Bartic, îmi amintesc faptul că: tovarăşu’ a falimentat majoritatea companiilor pe unde s-a perindat şi unde a avut funcţii de conducere. Şi hai să vă dau şi câteva exemple: CAP Răcari, unde număra Joianele, Contess Conţeşti, Complexul de PORCI, de la Bilciureşti. Nenica a mai lucrat şi la vestita locaţie “Berbecuti” din Ghergani. Mai trecem pe listă şi Camera Agricolă Târgovişte, de unde s-a pensionat de frica examenului. Pe unde a trecut, a lăsat numai ziduri pustiite. Joianele au dispărut, salamul s-a uscat şi porcii de la Bilciureşti s-au transformat de mult în tobă şi cârnaţi. Pereţii au rămas şi timpul a trecut. Păi…aşa primar nu vreau să vină la primărie, nu vreau ca primăria să se transforme în ziduri bântuite şi Răcariul să se ducă din nou la vale, aşa cum era în fosta “guvernare”. Nene Bartic, stai acasă, că e mai bine. Aici la primărie, oamenii cer, oamenii vor să ne ridicăm, să creştem. Răcariul trebuie să meargă înainte şi cu dumneavoastră nu o va face. Ce să facă cei din echipa dumneavoastră aici? Ce să facă tinerelul Florea Ştefan în primărie? Să numere maşini? Era o vorbă veche: “Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim.” Ideea este că nu se mai aplică în perioada noastră aşa că, eu aş modifica afişul candidatului USL şi sloganul meu ar suna cam aşa:

“Vreţi oraş falimentar? Votaţi BartiC Ca primar!”

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply