Home / Despre ei / Voi l-aţi vota?
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Voi l-aţi vota?

„Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,
Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,
Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!”

Acest scurt fragment din Scrisoarea III eminesciană se potriveşte de minune liberalilor dâmboviţeni, în special celor din sudul judeţului, de pe la Răcari. Organizatorii săptămânalelor conferinţe de presă ale PNL au avut nefericita idee de a veni în faţa mediei locale cu fostul vice de la Răcari, avocatul Gabriel Sandu care a sarit din barca PNL si a devenit candidat OTV. In timpul conferintei de presa, acesta a vorbit fără a spune nimic.

Tovarăşul nostru OTV-ist, candidează pentru funcţia de primar la Răcari. Oare cine ar vota un asemenea om, care nu reuşeşte să se facă înţeles atunci când i se pune o întrebare? Cum ar reacţiona nea Ion, atunci când merge în biroul primarului şi dă nas în nas cu el. Oare ştie Gabriel ce să îi spuna despre fonduri europene, sau despre canalizare? Oare ştie el ce să îi spuna unui tânăr care vine cu o propunere de activităţi educativ-culturale? Cred că răspunsul lui la toate aceste întrebări ar fi “Sevovimatacămîncontnbrcierosmetriyla!”.

Mai jos am şi dovada incapacităţii candidatului de a se face înţeles.

El vrea să fie primar. Voi l-aţi vota?

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply