Home / Advertorial / Verificare tonaj
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Verificare tonaj

Fiecare firmă trece în actul de societate mai multe detali printre care și domeniul de activitate . Aceste domenii de activitate pot varia în funcție de profitul care se poate scoate ,dacă este un domeniu plăcut de către asociați ș.a.m.d.

Un domeniu foarte profitabil este cel din domeniul transporturilor de mărfuri, prin intermediul masinilor de mare tonaj. După cum știm cu toții acestea sunt supuse la mai multe verficări printre care și ce a tonajului. Această verificare se face datorită drumurilor, care nu permit depășirea unei anumite cote standard. De aceea pentru verificarea tonajului se utilizează cântarele metrologice. O firmă care se ocupă  cu  acest domeniu de activitate este master-tach.  Care pe lângă cântărirea mijloacelor de transport marfă, se ocupă și cu verificare metrologică cântare. Deoarece acestea necesită din când în când câte o revizie pentru a nu apărea probleme de funcționare care să compromită transportul.

Acum când suntem  în era tehnologiei, iar firmele au început să îi promoveze produsele și serviciile prin intermediul internetului, puteți intra în contact cu această firmă prin intermediul site-ului , master-tech.ro. Aici vă sunt prezentate produsele disponibile,referințe despre site,despre companie și date cum puteți intra în contact.

Această verificare este foarte importantă, nu doar pentru siguranța transportului, dar și pentru provizioanele firmei dumneavoastră, deoarece încălcare anormelor legale de greutate se plătește cu amenda. Va invitam alaturi de noi in proiectul Master-Tech.ro si beneficiati de masurari precise si preturi foarte mici. Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply