Home / Despre ei / Tupeu de…aspirant
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Tupeu de…aspirant

Acum câteva zile am fost “atenţionat” de un aspirant la funcţia de consilier, din partea USL, că vor veni ei la putere şi eu voi pleca din primărie. Ha! Ce glume aveţi dragilor. Ideea este că, le este frică de mine şi simt asta. Mă simt bine când îmi ajung la urechi vorbe ca: “fotografu’ ăla e varză”, sau când, după apariţia unui articol, bag în şedinţă întreaga organizaţie orăşenească a PSD Răcari.

Să revin la tovarăşu’ consilier, care îmi spunea: “bă, eu am bani şi te fac oricând, tu eşti o sărăcie! Dacă vreau, te mut de aici.” În plus, s-a îmbătat ca un porc şi a început să înjure pe toată lumea (lumea însemnând electoratul, nu? Cei care îl votează pe el!). Aşa om, nu merită să intre în Consiliul local al oraşului. Ce să facă, să înjure sau să se abţină?

Nu e bine nenea şi nu e frumos să înjurăm. Vreau să îţi transmit, dragule,  că nu mă mut de aici, indiferent dacă e dorinţa ta sau nu. Aici m-am născut şi aici o să rămân, cu riscul de a-ţi sări şi ochii din cap. Chiar dacă stai pe aceeaşi stradă cu mine, nu mă sperii şi nu o vei face niciodată. Eu zic să stai acasă ca să nu iei bătăiţă cu nuieluşa la funduleţ, pentru că doare.

Oameni buni, ăştia sunt oamenii USL. Nu ştiu decât să ameninţe şi să înjure. Nu vreau să fiu condus de asemenea indivizi. Eu vreau continuitate şi dezvoltare, nu prostie şi regres!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

One comment

Leave a Reply