Home / Despre ei / Transformă-mă în Moş Craciun (ajută-mă să fac o bucurie unor copii)
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Transformă-mă în Moş Craciun (ajută-mă să fac o bucurie unor copii)

Iată că a sosit şi ziua în care voi mă puteţi transforma în Moş Crăciun ajutându-mă să dăruiesc unei familii un Crăciun cum nu au avut de mult.

Simona Tache mi-a oferit şansa asta, iar voi mă ajutaţi să o pun în practică.

Bucuria pe care vreau să o îndeplinesc este strâns legată de sărbătorile de iarnă. Nişte sărbători pe care o familie din oraşul Răcari nu le-a petrecut niciodată aşa cum trebuie. De fiecare dată când merg pe stradă şi întâlnesc aceşti copii, mă uit în ochii lor şi văd lacrimi.

Părinţii lor sunt bolnavi şi nu pot munci. Tatăl suferă de tuberculoză şi îmi mărturisea că îl doare sufletul când ştie că nu le poate oferi copiilor săi ceea ce-şi doresc.

Este importantă pentru mine deoarece:

Va fi cel mai important cadou pe care l-am făcut vreodată, deoarece este menit să aline suferinţele unor copii.

Anul acesta vă ofer şansa să mă transformaţi în Moş Crăciun, să pot oferi zâmbete şi căldură acestei familii din Răcari.

Mă puteţi ajuta votând aici (click pe link şi votaţi în dreapta sus): https://bucuriisimple.ro/bloggers/simona-tache/com4970599529/

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply