Home / Litere / Crede…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Crede…

Stai in pat si gandeste-te cum va fi viata ta peste cativa ani… Cugeta, pune in balanta. Priveste o floare de mar si miroase o zambila. Coloreaza cu privirea cerul primaverii timpurii si priveste fara de dor catre iarna ce a trecut. Bucura-te cand un copil se naste si priveste cu respect plecarea unui batran. Incearca sa fii mai bun cu ceilalti si abia dupa aceea, cu tine. Priveste inainte cu ambitie si crezi in visul tau. Nu uita niciodata ca se poate. Cu drag, Costin…

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

 1. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul a…….whisper sau un e-mail, tot la a…….whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  http://www……whisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

 2. singurul lucru care ar face viata asta mai frumoasa ar fi sa savuram fiecare moment si sa ne bucuram de lucrurile marunte,fiindca ele ne daruiesc adevarata fericire si implinire

 3. P.S.-incepi sa fii apreciat-stiam k urmeaza asta si in curand vor mai urma multe fiindca meriti………..

Leave a Reply