Home / Despre ei / Vi s-a tăiat cablul…din nou
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Vi s-a tăiat cablul…din nou

Iată că a sosit momentul în care m-am apucat să scriu postarea mult promisă prietenilor şi celor din jurul meu. Aici o să scriu despre abuzurile şi ilegalităţile pe care le-au făcut cei de la usl în timpul referendumului din data de 29.07.2012.

Să o iau cu începutul. Dis de dimineaţă “lumea” a ieşit în număr mare la vot. Am pus între ghilimele lumea, deoarece în categoria asta intră cărăuşii lor şi cei fără minte, care începând cu ora 08:00 au ieşit pe trotuare, precum furnicile după ploaie (sperând că vor reuşi să valideze referendumul). Şi nu mă feresc să spun că sunt persoane fără minte, chiar dacă în această categorie intră şi persoane apropiate mie, prieteni şi cunoştinţe.

Cei de la usl au făcut reclamaţii peste reclamaţii la adresa persoanelor care stăteau în apropierea secţiilor de vot, chiar dacă unii stăteau la umbră sub un copac. Ar fi fost în stare să facă plângeri şi la adresa păsărilor care zburau pe deasupra, pentru că riscau să influenţeze votul într-un fel sau altul. Au sunat în prostie la 112, dar cărăuşii lor plătiţi, soseau cu maşinile la fiecare 5 minute, aducând oameni să voteze. După părerea mea, cred că au sunat la 211, pentru că poliţia a venit cu spatele sau deloc, iar dacă cetăţeni apolitici sau oameni din tabara PDL-ului sunau la poliţie, li se transmitea aşa: “bă, nu mai suna că îţi dăm amendă!” Oare e corect?  Oare e corect ca cei de la usl să aducă la vot oameni fără orientare politică şi care nu sunt în stare să scrie şi să citească, dar sunt capabili să primească directive de la paparudele ce îi conduceau către secţiile de vot. Şi nu mă feresc să spun paparude!

„Ne aflăm într-o criză politică fără precedent, de care se face responsabil Traian Băsescu, personajul politic care se hrăneşte din ură, vrajbă şi conflict social. Prin declaraţiile de azi, Traian Băsescu dovedeşte că nu a înţeles şi nu este dispus să înţeleagă nimic din votul dat de români”, a declarat Eugen Nicolăescu. Şi eu vă întreb pe voi. Înţeleg că Băsescu şi-a pierdut din popularitate şi o parte dintre români au dorit să îl demită, dar, cum dracu poţi spune că Traian Băsescu este vinovat pentru criza politică din România, când cei care au început să ciopârţească ţara sunt Ponta şi Antonescu, cei care au dus la creşterea euro sunt Ponta şi Antonescu, cei care au distrus imaginea ţării sunt Ponta şi Antonescu. Cum să ai tupeul jegos ca să spui aşa ceva?

Se pare că toată lumea este prezentă pe reţelele sociale, în principal pe facebook şi twitter. Şi cum TRĂIM ÎN DEMOCRAŢIE, fiecare persoană are dreptul la opinie şi la replică. Dar când comentariile pe care le primesc sunt atât de infecte din punct de vedere gramatical, îmi întăresc convingerea că oamenii celor de la usl sunt nişte rebuturi ale societăţii, rebuturi ce încearcă să pozeze în persoane importante, în adevăraţi politicieni reprezentativi pentru comunitatea răcăreană. Cum poţi promova în funcţia de preşedinte al organizaţiei de tineret, un individ care nu ştie să scrie, dar atacă pe la toate colţurile facebook-ului cu diverse comentarii pline de fiere şi oţet? Oare monsieur Ţuţuianu ştie ce specimen are la conducerea organizaţiei? Oare nu mai erau tinerii cu capul pe umeri? Sau ăsta a dat cel mai bine cu limba în curul tocit din cauza scaunului prezidenţial? Şi dacă nu mă credeţi, vă postez câteva comentarii ale unor specimene simpatizante usl:

TampIx LoCo: nu din cauza mustelor ci din cauza k pune suflt in ceea ce face si prin ceea ce a spus….dar linistitiva nu va mai agitati k oricum basescu la refedere slugile lui basecu la revedere…si cum zici si u dak VLAD TEPES s-ar trezi ar avea cate o teapa pregatita pt fiecare pdl-ist.asa ca maine la ora 23:00 basescu si slugile din pdl LA REVEDERE”

Anna Marya S: atata timp cat are de castigat din asta evident ca nu!!asa si cu romanii, e clar cine il mai sustine pe Base,doar cei care au furat cot la cot cu el!! Dar se cam rupe craca si apoi o sa-i vedem rand pe rand cum se strecoara la USL .” Adica, milioane de romani sunt catalogati drept hoti de catre fatuca asta. Ce jigodie.

Mai jos am şi comentariul preşedintelui (click pe fotografie):

Şi acum vine întrebarea mea pentru domnul Ţuţuianu. Domnule preşedinte, chiar suportaţi că organizaţia de la Răcari să fie condusă de astfel de oameni analfabeţi şi incapabili să ia decizii? Aştept un răspuns oficial din partea dumneavoastră şi cu siguranţă o să vă transmit şi o adresă semnată, la care aştept răspuns.

Până atunci, dragii mei prieteni şi persoane care mă apreciaţi, voi fi mereu acelaşi Costin care spune verde în faţă ceea ce gândeşte, chiar dacă agit şi irit analfabeţii şi admiratorii usl-işti. Vă mulţumesc pentru sprijin.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. ”Spune-ti , fi-ti”, nici nu se putea mai bine :))

  2. nimeni nu putea pune mai bine punctul pe “i”!

    felicitari!

Leave a Reply