Home / Despre ei / Sunt cinstit, pe pielea mea daca nu…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Sunt cinstit, pe pielea mea daca nu…

Şi uite aşa, mă lovesc din nou de oferta electorală a domnului candidat la foncţia de primar al oraşului Răcari, monsieur inginer Bartic Nicolai. Şi uite cum tovarăşii, la propriu, ai acestuia, s-au gândit că, sărmanii răcăreni merită câte un cozonac, că tot vine Paştele. Şi cum ei doresc să facă fapte bune, iată că au pornit în căutarea “sărmanilor”.

Ce mi s-a părut ciudat, a fost faptul că…au trecut pe lângă nişte săraci, da deh, erau “îmbrăcaţi” într-o culoare ce nu mergea bine în combinaţie cu acel cozonac pufos. S-au gândit că le strică stomacul sărmanilor oameni, Doamne fereşte! Şi iată că, făcându-mi-se poftă de cozonac, mă îndrept către ei, îmbrăcat ca un om normal, în cămaşă, la 10 grade celsius, dar cu o poftă nebună de “ceva dulce”. Şi cum mergeam eu agale, îndemnat de pofta mea nebună pentru prăjitura “supremă”, dau de doi copilaşi (trimişi special, ca nu cumva să…dau de mai marii organizaţiei, sau de dom’ preşedinte de la tineret. El e cinstit, pe pielea mea dacă nu…), care cărau cu greutate câte 4-5-6 sacoşi cu de-ale gurii, bineînţeles însoţite de materiale de campanie, că, parcă nu intră dumicăţii fără să ai în faţă, poza unui politician batjocorit în fel şi chip de minţile diabolice ale psd. Şi ca să nu credeţi că fabulez, sau că pofta pentru cozonac mi-a luat minţile, vă ataşez câteva fotografii.

Bă şi ce poftă mi-e de cozonac. Adevărul e că…arăta bine.

Paşte fericit, dragii mei!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply