Home / Despre ei / Şi demisia e o variantă…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Şi demisia e o variantă…

Și iată cum deranjez eu din nou, “cetățenii curați” și lipsiți de păcate. Am primit amenințări și insulte, pentru că am spus adevărul. Iată cum, dacă încerc să promovez imaginea liceului “Ion Ghica” din Răcari, sunt luat peste picior și mi se spune: cu ce drept postezi tu în numele liceului? Ce mă, am postat filme pentru adulți? Hai să fim serioși, ca niște directori cu pretenții (sau cel puțin așa avem impresia) și să acceptăm ajutorul gratuit pe care îl primim. De când mă știu, am încercat să promovez acest liceu și am făcut tot ce am putut ca să devină cunoscut.

Țin să precizez câteva lucruri:

– nici un director prezent sau viitor nu îmi va interzice acest drept.

– nici un inspector general prezent sau viitor nu îmi va impune să fac ceva ce va dăuna imaginii liceului, chiar dacă unii PROGRAMATORI CU PRETENȚII preferă să îmi facă plângere pentru, spun ei, “denigrarea personalului didactic”. Vă deranjează adevărul?

– și nu în ultimul rând, nu primesc ordine de la nimeni, mai ales de la “colegii” informaticieni, care vor să primească în administrare site-ul liceului.
Dacă tot preferați să vă dați rotunzi fără rost, luați în considerare că și demisia e o variantă…
Morala: stați la COADĂ, dragilor.
Revin cu informații picante.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. Daca vrei sa promovezi imaginea liceului de ce ti-e teama s-o faci in numele tau sau in numele primariei
    si nu folosindu-te de “Scoala Racari”, de “Liceul Racari”. Te admir din ce in ce mai mult. Cu toate ca ai sefi puternici (cred ei!), prefera sa se ascunda in spatele tau. Te folosesc ca pe un scut. Orice sef cu mintea intreaga te dadea afara pana acum. Prin atitudinea ta nu faci decat sa transferi toata vina asupra lor. Bravo, injoseste-i!

  2. Pardon! Nimeni nu se ascunde în spatele meu şi tot ce scriu, scriu pentru că asta simt şi mă deranjează atitudinea cu care se abordează actul educaţional la liceul din Răcari. Şi ca să fie clar pentru toată lumea, nu mă voi opri aici.

  3. Nu te poti opri doar pentru ca nu vei mai fi platit nu pentru ca nu mai poti de grija abordarii actului educational. Da-le in cap sefilor tai ca doar ei poarta aceasta vina. Esti doar o unealta. Spor la scris!

Leave a Reply