Home / Eveniment / Seară de Crăciun, într-un Decembrie cald.
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Seară de Crăciun, într-un Decembrie cald.

24 Decembrie. Sunt o grămadă de copii, care aşteaptă cu nerăbdare lăsarea serii. Este seara când dorinţele se împlinesc, seara cand îngerii coboara pe pământ şi colindă pe la ferestre, seara în care, peste tot, eşti întâmpinat cu miresme de sarmale şi cozonaci aburinzi, gata scoşi din cuptor. Mai este puţin până la Crăciun, ziua în care s-a născut Iisus. Crăciun fericit tuturor!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

9 comments

 1. nu toate dorintele se implinesc…cel putin mie nu mi s-a indeplinit…iarna…decembrie …sarbatori…nu au nici un farmec pentru ca nu e nimeni sa ma stranga in brate si sa imi sopteasca ca ma iubeste…sunt mica si imi pare rau de multe lucruri…incep sa cred ca imi traiesc viata in regrete…si nu e bine…ma aflu intr-o stare pe care nu o pot descrie…simt ca nu am nici un scop in viata…atunci cand iti citesc scrierile,plangand, ma cuprinde un dor nebun….vreau sa te strang in brate …vreau sa te aud…sper sa citesti comentariile pe care ti le las….sa nu iti pui intrebare cine sunt…asta probabil nu vei afla…nu ma puterea sa iti spun

 2. esti un bouuuuuuuu fraierrrrrrrrrrrrrrrr

 3. mai furi mult aceste descrieri care intentionezi ca tu le-ai scris?

 4. … ,,pe care”, draga Amalia! Si nici asa nu se intelege ce a vrut capsorul ala al tau sa exprime. Cand dracu invatam si noi sa vorbim ramaneste?!

 5. aceste descrieri pe care el le face sunt copiate draga whisper!

 6. Constantin Niculae

  Nu am copiat nimic Amalia. Oricum, îţi mulţumesc foarte mult pentru preocuparea pe care o acorzi acestor “descrieri”.

 7. Amalia, orice afirmatie pe care o faci trebuie sustinuta. Vrem si noi sa vedem sursa ,,inspiratiei” lui. 🙂

 8. Ce te invidiaza lumea =))…..

 9. Constantin Niculae

  Observ. Ma pricep la plagiat.

Leave a Reply