Home / Litere / Say YES, say NO…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Say YES, say NO…

Gânduri, vântul bate tare, copacii sunt amorţiţi. Este ora 23:08, 1 Decembrie 2010. Am revenit la ale mele scrieri, alergându-mi prin minte cuvintele, ce nu se lasă prinse aşa uşor. Vreau zăpadă. Vreau căldură. Vreau vară şi zăpadă în acelaşi timp. Vreau zăpadă de vară. O zăpadă caldă, care să îmi mângâie obrazul atunci când mă aşez pe spate, aşteptând-o pe EA. Urmăresc norii cum se grăbesc spre alte meleaguri, îi urmăresc şi îi număr. Câteva păsări se întrec, pe circuitul aviatic al naturii. Vreau un zâmbet. Un sunet de aripă, sau nu? O călimară goală şi uscată, aşteaptă o pană… O pană, aşteaptă o călimara plină şi udă… Un destin în căutare de umbre, urmărit de lumini. O picătură de răutate în esenţa umană, făcând totul să pară că se prăbuşeşte peste tine. Un actor care… care ce?! Care vrea să joace şi nu poate. Un surdomut într-o lume mută. Un bilet în doi, în trenul vieţii…un bilet doar dus. Un drum fără întoarcere. O iarnă, un gest, o faşă ce leagă un suflet rănit, nişte sfori… Mistere fără margini… Dragoste şi sentimente, pe care nu le poţi scrie pe pagini… Simplitatea vieţii. Un frate, o floare.

Cuvinte fără rost. Asta am simţit să scriu.

O rămăşiţă de gând în spaţiul virtual.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. FLORILE COPACILOR POT FI FULGII DE NEA AI PRIMAVERII CARE PE LANGA FRUMUSETEA LOR ITI OFERA SI O MIREASMA IMBIETOARE………………..MA BUCUR CA AI INCEPUT SA IMPARTESESTI DIN NOU CU NOI CEEA CE SCRII…………

  2. “Un drum fără întoarcere”…imi dau seama ce am pierdut…sunt doar o fetita capricioasa care nu a stiu sa te aprecieze…acum stau in umbra si te admir…si te doresc…imi pare rau ca mi-am irosit sansa pe care mi-ai oferit-o….nu cred ca exista cale de intoarcere ….offf….ma pierd in cuvinte reci….

  3. Iti lasi comentarii singur.esti patetic

Leave a Reply