Home / Despre prostie / ROMÂNILOR le-a fost refuzat accesul în ŢARA LOR pe motivul că sunt unionişti
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

ROMÂNILOR le-a fost refuzat accesul în ŢARA LOR pe motivul că sunt unionişti

O tânără basarabeancă povesteşte cu ochii plini de lacrimi cum i s-a refuzat viza de intrare în România. Nu vroia decât să vadă ţara care este şi a ei.


Se pare că duminică, 20 octombrie 2013, mai multor tineri din Republica Moldova le-a fost refuzat accesul în cealaltă jumătate de ţară din cauza faptului că doreau să participe la MARŞUL UNIONIST CARE A AVUT LOC ÎN BUCUREŞTI.

O mizerie mai mare decât asta nu putea realiza Guvernul Victor Ponta de când se află instalat la putere. Se pare că funcţionarii de la Ambasada României i-au refuzat viza de intrare în România unei tinere care îşi dorea din tot sufletul să vadă Bucureştiul şi să viziteze ţara din care AR TREBUI SĂ FACĂ PARTE TOŢI CEI DE DINCOLO DE PRUT.

Acei funcţionari ar trebui demişi imediat şi ministrul Titus Corlăţean împreună cu primul-ministru Ponta ar trebui să-şi ceară scuze oficial în faţa tinerilor care au fost luaţi în bătaie de joc de către subordonaţii din minister.

Oamenii v-au trimis acolo unde sunteţi acum, nesimţiţilor.

refuz

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

2 comments

  1. Axente Doru Valentin

    Rusine reprezentantilor ambasadei Romane? Cineva ar trebui sa verifice ce se intampla acolo.

  2. Constantin Niculae

    Verificări s-au făcut şi se vor face mereu, dar rămân pe hârtie. Avem nevoie de o ieşire publică a ministrului de externe şi a prim-ministrului prin care să-şi ceară scuze în faţa acestor tineri şi să dovedească demiterea celor în cauză.

Leave a Reply