Home / Deşteaptă-te române / Rezumat despre cuprins (Prostia de pe tot cuprinsul ţării, rezumată)
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Rezumat despre cuprins (Prostia de pe tot cuprinsul ţării, rezumată)

Mă salvez. Aşa, ca pentru început. Categoriile despre desteptăciune şi mizerie, puse în balanţă. Ia un prost şi dă-i un chibrit. Nu spera că va face un roboţel din beţe, doar ţine telefonul cu tine şi speră că nu vei fi nevoit să suni la 112. Când esti bou, eşti prost şi invers. Dacă te mai dai şi în spectacol, deja devii şmecher. Şi te transformi într-un adevărat bou, atunci când cineva vrea să facă ceva pentru localitatea ta, iar tu, FCM (a se citi feceme). Tot îmi plac mie fotografiile şi sunt pasionat de asta, aşa că voi adauga mai jos, o imagine care cuprinde doi reduşi mintal (ştiţi vorba aia “ai creierul cât o nucă”; aştia doi îl au cât un bob de mazăre), care s-au luat de un tip, care din câte văd eu, a creat un eveniment în scopul recomandării unui târg. Eu nu văd decât intenţii bune, dar ei, probabil nu reuşesc să vadă mai sus de şliţ. Şi aici o încadrez pe don’şoara care, după cum am auzit eu, este pasionată de poliţişti şi îi devorează de la cătuşe până la pU(niunea)L(iberală)AN(eghiobilor), (sau cum zicea nea Ion, ZGÂRBACI). Donşoara Maria, o notă de zece (de la rece), special from the GANGBand(g). Spor la treabă şi vorbeşte cu al tău amic poliţist, să îşi achiziţioneze nişte cătuşe cu puf roz, poate sunt senzaţiile mai intense şi lasă târgurile pe seama altora. Bineînţeles, să nu uit, ia-l şi pe amicul tău care în spatele biţilor este zmeu, să te aranjeze înainte de întâlnirile neREGULATE, pe care le ai tu. Spor la treabă tovarăşi.

PS. Am uitat să îi urez spor la treabă lustruitorului de monkeyz ass. Ştii cum spunea Miyagi: “Lustruieşte, ceruieşte, lustruieşte, ceruieşte”

Of, of, “Marya” Do you like monkeyz ass? Căsătoreşte-te cu circarul lustruitor de mai sus, care crede că, dacă are bani, totul se învârte în jurul lui. Poate doar funduleţele roşii de babuin.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

7 comments

  1. Sunt perfect de acord cu tine! 🙂

  2. Constantin Niculae

    Iar mi-am amintit de faza cu boul.

  3. Pai eu de ce am lasat primul comm? :))

  4. Ai exagerat?………..NU!!! Ai fost cat se poate de direct. Imi place.

  5. Constantin Niculae

    Şi mie îmi place. 😀

Leave a Reply