Home / Despre prostie / Reacţii
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Reacţii

cagulaDupă postarea acelui articol despre petrecerea timpului liber în liceul din Răcari cu sicrie şi prostie, am primit nişte reacţii incredibile de la unii elevi, care ar trebui să înveţe să-şi deschidă mintea, dar se pare că ei preferă să mă injure.

Prostia zburdă liberă pe străzi şi e dureros. Puneţi-i dracu lesă şi băgaţi-o în cuşcă pentru totdeauna.

Iar pentru cei care mi-aţi scris acele mesaje sub diferite nume am un singur lucru sa vă spun: dragilor, sunt priceput în IT şi v-am aflat identităţile imediat, nu sunteţi atât de deştepţi pe cât vă credeţi.

IP-urile sunt publice şi numele din contracte la fel.

Ne auzim în curând!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

4 comments

  1. Ce legatura au profesorii cu ceea ce fac tampitii astia in timpul liber?

  2. Constantin Niculae

    Cine se presupune că le oferă educaţie?

  3. De la o vreme profesorii, se pare, nu mai sunt responsabili cu educatia si formarea elevilor. Ei au devenit motivul de misto al celor din fata catedrei, nu mai au personalitate, nu mai au puterea sa educe, sunt ei educati, adaptati…si asta deoarece 90% din cadrele didactice nu mai au acea scoala de padagogie, nu sunt profesori de cariera ci de tranzit spre ceva mai bun. Sigur, nu generalizez 🙂

Leave a Reply