Home / Despre ei / ‘raţi ai dracu de proşti
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

‘raţi ai dracu de proşti

Suntem un popor dotat din punct de vedere intelectual, dar cu toate astea, pot spune că avem momente când suntem mai proşti ca noaptea. Şi se întâmplă să fim proşti exact în momentele importante din viaţa noastră, ca şi stat! Iubesc poporul ăsta, dar uneori mă dezgustă felul în care se lasă manipulat.

De exemplu, la alegerile locale din 10 iunie, am întrebat un nene, după ce a ieşit din secţie, cu cine a votat. “Am votat cu USL-ul, că îmi măreşte pensia.” Băi nene, de când au venit indivizii ăştia la putere, câte dintre promisiunile lor s-au împlinit? Câte pensii şi salarii au mărit?

Da, de aici exclud clienţii lor pe linie politică, apropiaţii lor şi căpuşele care sug sângele acestui popor. Plagiatori, incompetenţi, făţarnici…

Cei de la USL au obţinut la nivel naţional, un scor destul de bun, dar asta nu denotă că ei sunt buni în actuala alianţă, ci faptul că noi suntem nişte proşti. Doriţi dezvoltare, dar atunci când totul merge bine, schimbaţi oamenii care au făcut sistemul să funcţioneze. De ce?! Niciodată nu o să înţeleg asta.

Ne-am vândut viitorul, am dat ţara pe mâna unor incompetenţi care îşi bat joc de noi, ca popor, după ce românii le-au oferit voturile.

Ponta a călcat în picioare Constituţia României şi a făcut pipi pe Curtea Constituţională. Judecătorii au zis că e albastră, iar el că e roşie. Păi stai nene că nu merge aşa!

Avem un guvern care nu respectă legea, un guvern care nu dă doi bani pe ţara asta, un guvern pentru care contează doar buzunarul propriu şi nu interesul naţional.

Sictir, bolşevicilor crescuţi in umbra lu’ Iliescu şi Năstase.

Oare cât o să mai suportăm batjocura asta? Poporul ăsta de cretini îşi va da seama că a greşit, abia atunci când va fi prea tarziu. Şi din acel moment, doar o revoluţie va mai putea scutura sistemul din România.

Acum câteva zile, mi-a fost dat să văd la Primăria Răcari, un lipitor de afişe, un toreador care striga pe străzile din Răcari “Caraveţeanu, la puşcăria”, un veritabil monument de prostie, un rebut al societăţii spaniole, care din păcate, s-a pripăşit în micuţul nostru orăşel. Şi dacă nu era de ajuns, şi-a adus şi nevasta. Şi ea îl întrece în ale prostiei.

După ce au strigat în campania electorală că schimbă tot, că vor face reforme, au venit la primărie ca să îşi rezolve nişte probleme. E dreptul lor şi obligaţia funcţionarilor să îi ajute, dar asta nu le permite să arunce cu injurii şi jigniri la adresa oamenilor care au schimbat oraşul. Analfabeta se vedea secretară, spaniolul deschidea o arenă de coridă şi exemplele  pot continua.

Şi pentru că am dat-o din naţional în local, le pot spune doar atât celor care au votat USL:

Nu vreau să vă mai aud că vă văitaţi, vă meritaţi soarta din plin, idioţilor!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

One comment

  1. ‘rai al dracu de prost cu scrierile tale de doi lei!!!!!!!!!

Leave a Reply