Home / Deşteaptă-te române / Propunerea mea pentru reclamele la Roşia Montană
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Propunerea mea pentru reclamele la Roşia Montană

Următorul videoclip îl dedic din tot sufletul meu doamnei Sanda Lungu şi celor care au mâncat rahat pe la tv fiind răsplătiţi cu câteva sute de euro. Aţi mâncat un rahat cam scump, canadienii s-au cam păcălit la preţ, sincer.

Lingăilor oare ce părere ar avea străbunicii voştri dacă ar vedea cu cât patos vă doriţi distrugerea localităţii natale? Oare ce v-ar spune Avram Iancu sau Vlad Ţepeş când ar vedea că vă doriţi distrugerea ţării pentru care ei au luptat? Părerea lui Ţepeş încerc să o ghicesc: v-ar îngropa în mină cu canadienii voştri în braţe şi ar turna peste voi smoală încinsă.

ROSIA MONTANAAstea sunt distrugerile pe care exploatarea de la Roşia Montană le va aduce şi pe care presa trebuie să le relateze zi de zi, până la moartea RMGC, ăsta este clipul care TREBUIE PRELUAT DE CĂTRE TOATE TELEVIZIUNILE DIN ROMÂNIA ŞI DIN EUROPA.

sursa foto: Ghimpele

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply