Home / Litere / Primul nostru Crăciun
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Primul nostru Crăciun

Te-am cunoscut acum ceva timp, ani au trecut de atunci. Te zăream mereu în diminețile în care te îndreptai către liceu, erai fata cea “micuță” care mereu îmi fura privirea și îmi încălzea sufletul. Mă uitam după tine și tu știai asta, dar părea să-ți placă și mă ignorai. Am ținut-o așa destul timp, până când, aflându-ne în aceeași cameră, Dumnezeu ne-a deschis o singură ușă pe care trebuia să ieșim. Singurul mod în care puteam iesi, era să ne ținem de mână. Iubita mea, am reușit să ieșim de acolo împreună și să mergem pe același drum cu mâinile împreunate la fel ca în clipa în care am “evadat” din camera în care am fost “aruncați”‘de El.
Ochii tăi mari îmi străpung sufletul indrăgostit de tine, iar zâmbetul tău dulce îmi fură străluciri ale gândurilor, acoperite de glasul suav al colindelor ce se aud de la fereastră. Gura ta îmi oferă dulceața strugurilor de toamnă tarzie, amestecați cu aroma cozonacilor aburinzi, tocmai scoși din cuptorul bunicii. A început un an nou pentru noi, încă un an își așterne zilele precum un covor în fața noastră, ajutându-ne să mergem “pe moale” în noul nostru drum, drum pe care, de acum înainte îl parcurgem în doi. Te iubesc.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply