Home / Despre ei / Pentru fraţi și despre…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Pentru fraţi și despre…

Fraţii mei…de ce sunteţi departe? Fraţii mei, de ce unele minţi întunecate v-au luat de acasă şi v-au dus departe, prin siberiile reci? Zeci de ani au trecut şi oasele părinţilor şi ale bunicilor zac în pământ străin, plângând cu lacrimi de sânge, durerea unui neam prostit. De ce Doamne ai îngăduit aşa ceva, de ce ai renunţat la acei oameni?
romania-mare-4752x500Durerea e mare, rănile încă sunt actuale şi ţara noastră e ruptă în două precum o hârtie pe masa unor conducători lacomi şi setoşi de putere.
Inimi bat, suflete plâng şi sângele de român fierbe în tinerii acestei ţări, tineri cu dragoste de ţară, tineri care simt şi trăiesc româneşte, tineri la fel ca mine. Tineri care au bunici şi părinţi morţi. Da, morţi. Morţi departe de pământul pe care l-au muncit, pământ care i-a hrănit şi pământ, care şi-ar fi dorit să-i acopere, dar nu. Ei sunt acoperiţi de zăpadă şi gheaţă, asemeni unor mamuţi dintr-o eră glaciară pierdută în istorii, asemeni unor seminţe de ricin îngropate de vânturi şi ploi. Oare în adâncul sufletelor românilor prostiţi de regimurile comuniste nu mai există dragoste de ţară? Unii încă se tem să vorbească…de ce? Pensionarii văd ca nepoţii lor aspiră la altceva, au alte idealuri. Părinţii văd că ai lor copii vor să ia o armă în mână şi să lupte cu piepturile goale împotriva duşmanilor. Tinerii basarabeni au răsturnat sistemul politic din BASARABIA în 2009, aşa cum în ROMÂNIA, în 1989, sistemul a fost răsturnat de “aceeaşi” tineri, întradevăr, cu o diferenţă între evenimente de 20 de ani.

BASARABIA ESTE ROMÂNIA ŞI AŞA VA RĂMÂNE ÎN VECI.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply