Home / Despre ei / Omul care iubeşte
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Omul care iubeşte

Toate trec, iar oraşul Răcari se face tot mai frumos cu fiecare săptămână ce trece. Micuţul orăşel dâmboviţean, un oraş european în devenire este curat, cochet şi cu oamenii buni. Mulţi dintre voi trec aproape zilnic prin Răcari şi observaţi toate aceste schimbări, dar puţini ştiu că la frumuseţea oraşului contribuie şi oameni simpli, aşa cum este şi Dincă Ion. E angajat la Primăria Răcari de câţiva ani de zile şi în fiecare zi se îngrijeşte de faţa oraşului, curăţând trotuarele şi spaţiile verzi de gunoaiele aruncate de persoane răuvoitoare din localitate sau care tranzitează oraşul. Nea Ion, aşa cum îi spune lumea, face asta din plăcere şi cu drag. Mi-a spus aşa: “Eu de fiecare dată când văd gunoaie pe jos simt cum mă doare inima, pentru că primarul face numai lucruri bune pentru oraş, pentru ca oamenilor să le fie bine, iar unii dintre ei nu apreciază aşa cum trebuie această muncă, pentru că ştiu că se munceşte mult. Toate proiectele astea nu se fac uşor şi e păcat să nu apreciem.”

Nea Ion iubeşte oraşul Răcari, şi TU îl poţi ajuta, de ce să nu o faci, ai ceva de pierdut? Fiecare ar putea începe prin a nu mai arunca pe jos gunoaiele, nu-i greu să te deplasezi până la coşul de gunoi. Succes vă urez.

 

Iată şi câteva fotografii din activitatea lu’ nea Ion:

DSC_0786 1 DSC_0686 DSC_0700 DSC_0734 DSC_0745

 

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply