Home / Litere / Oare cine?
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Oare cine?

Are un nume şi o viaţă. O privire, şoapte şi fiori. O bucată din univers şi o fărâmă de suflet, care se ascunde de mine, de noi.

Uşa se deschide uşor şi ea intră, păşind cu sfială pe podeaua rece. “Ce faci, eşti singur?” Eu îi răspund afirmativ şi se întinde uşor pe patul alăturat, zâmbindu-mi firav. Cuvintele zboară de ambele părţi şi ideile se împletesc precum părul cosânzenei din poveste. Ne privim în ochi fără să clipim şi din când în când îi scapă câte un zâmbet, ce mă loveşte în plin şi mă ameţeşte. O melodie franţuzească umple camera de parfum şi sentimente. EA este EA. Vorbim despre visele şi pasiunile ei, dspre ce îi place şi despre ce ar vrea să facă. O bat la cap odată cu trecerea a 5-6 minute, o enervez, îi zâmbesc. Ochii ei îmi spun multe şi totuşi, atât de puţine. Adorm în timp ce vorbesc cu ea, zâmbeşte, se ridică şi pleacă. Zilele trec precum minutele şi îmi pare rău. De ce timpul trece aşa repede? De ce nu îl pot opri? De ce, de ce? O chitară se aude în depărtare, fluturii aleargă pe la ferestre, greierii cânta într-o simfonie a fericirii, strălucind în frac. Sunetele ţipă şi se aruncă în mare, ridicând în văzduh picături de abis. Zic şi iar zic, oare ce dracu vreau să zic? De două ore mă gândesc ce să scriu şi nu îmi pot da seama. Oare ea este fata din vis? Oare ea este cea pe care inima mea o vrea alături? Până acum mi-a arătat că da şi îi mulţumesc. Ştiu că va fi acolo atunci când voi avea nevoie de un suflet alături, ştiu că voi fi lângă ea, până în momentul când voi spune adio acestei lumi. Vreau să îi ofer tot ce am eu de oferit. Dragostea şi viaţa mea, fericire şi clipe de neuitat.

Nopţile sunt atât de lungi când nu te am lânga mine.

Te sărut, pisoiule.

 

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

2 comments

  1. Ce dragut :o3….
    Superb :X…
    Esti un geniu >:D<….
    2×2=4 😀

  2. Constantin Niculae

    Mulţumesc.

Leave a Reply