Home / Litere / O seară de duminică…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

O seară de duminică…

O seară obişnuită de duminică. O seară ca oricare alta… Doar că acum simt energia din mine. Energie pe care vreau să o canalizez către visele şi ideile mele. Vreau să fac ceva…ceva care să revoluţioneze zona unde trăiesc. Ceva care să mă facă să simt că merit să trăiesc… Vreau o echipă…vreau în jurul meu, oameni responsabili care să ajute la clădirea unei imagini a Răcariului, o imagine care să facă şi cele mai încruntate feţe să zâmbească… De asta am nevoie.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. Vorbim de oameni responsabili…hmmm. Începe cu tine din tot ce ai scris. Nu trebuie să vrei o echipă, că nu eşti a lu’ trandafir. Bine el vrea o gaşcă…
    Sper să te ţină gândurile bune, din câte te cunosc, ai de muncă căţiva ani buni d’acum înainte. Succes şi sper să fii un pom bun care aduce roade bune. Vezi dacă nu eşti altoit încă mai ai şanse. Bye

  2. PENTRU A SCHIMBA RACARIUL TREBUIE SA SCHIMBI MAI INTAI MENTALITATEA OAMENILOR DE ACOLO. EXISTA SI PERSOANE CARE ISI DORESC SA SCHIMBE CEVA DAR SUNT MULT MAI MULTE CARE SE COMPLAC SA TRAIASCA DOAR CU CEEA CE PICA DIN CER………………………………………..

Leave a Reply