Home / Despre ei / “O oră de istorie pentru Basarabia” în Răcari
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

“O oră de istorie pentru Basarabia” în Răcari

ora basarabia ok

Astăzi, 1 aprilie 2013, în liceul teoretic “Ion Ghica” din oraşul Răcari a fost sărbătoare.

Voluntari ai Platformei Civice Acţiunea 2012 au susţinut “O oră pentru Basarabia”, oferind elevilor informaţii despre prezentul şi trecutul istoric al acestei provincii româneşti.

În această campanie sunt implicaţi peste 10 000 de elevi din toate judeţele României.

Proiectul se desfăşoară cu susţinerea Platformei Civice Acţiunea 2012 şi a Centrului pentru Cultură, Istorie şi Educaţie în peste 120 de licee din ţară.

DSC_0437Campania ,”O oră de istorie pentru Basarabia” se va desfăşura în perioada 1-5 aprilie 2013, în timpul săptămânii , “Să ştii mai multe, să fii mai bun!” şi peste 300 de voluntari vor susţine aceste cursuri de informare.

La Răcari a  fost prezent Cătălin Gheorghe, membru al Platformei Civice Acţiunea 2012, care a susţinut aceste cursuri în faţa a aproximativ 80 de elevi curioşi şi dornici de informare, aceştia fiind curioşi şi interacţionând cu voluntarii.

 

Programul nostru a fost completat şi de elevele neaguDSC_0395Andreea Neagu şi Cristina Ciobanu care au prezentat un material dedicat acestei ore.

Mulţumim pentru suport doamnelor profesoare Luiza Coman, Dana Andreescu, Alionte Aurica, Mironescu Maria şi Anemona Ruşanu, care au participat la această activitate de informare a elevilor.

Întreagă acţiune a fost organizată cu sprijinul total al ARTCLUB Răcari.

PENTRU FOTOGRAFII CLICK AICI

DSC_0487

artclub

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply