Home / Litere / O gură de aer!
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

O gură de aer!

Gânduri albastre în miros de primăvară, se abat de pe drumul lor şi o iau uşor la vale, galopând către nicăieri. Stând să le privesc, văd cum sunt ascunse de ceaţă care se scurge de pe creste, în valuri calme şi răcoroase. Amintiri îmi trec prin faţa ochilor, înşirate precum nişte mărgele pe o aţă roşie, veche, atinsă de timp. Zilele fug, fug de mine, de noi toţi. Gândurile noastre de copii, se agaţă cu toate puterile de zâmbetele inocente ale micilor omuleţi din jurul nostru. Totul se imprimă pe o bandă a vieţii, pentru ca cineva, cândva, să rememoreze clipele din viaţa noastră, derulând în slow motion fiecare secundă. Nu trebuie să pierdem nici o secundă de pe acea bandă, bandă care se va termina cândva. Ce am scris acum, am scris pentru cei dragi mie, părinţi, soră, bunici şi prieteni. Vă iubesc pe toţi, chiar şi pe cei ce îmi vor răul. Nu uitaţi să priviţi spre cer, cineva, acolo sus, vă vede. Curaj şi ambiţie.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. Foarte frumoase ganduile tale din primavara aceasta!:)))))))

  2. Imi place foarte mult, se vede ca esti o persoana sensibila, romantica, chiar si spirituala, credincioasa. Oare ce iubesti tu cel mai mult?

  3. daaaa…oare ce?

Leave a Reply