Home / Deşteaptă-te române / Iubeşte-ţi fiica BASARABIA, mamă ROMÂNIE
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Iubeşte-ţi fiica BASARABIA, mamă ROMÂNIE

10641215_910253155661306_6745829016121803083_n

Tu mamă cu copii răpiţi, ridică-ţi ochii şi priveşte în jur. Priveşte-ţi copiii cum după zeci de ani te-au găsit şi întind mâna către tine, vor să simtă căldura sânului tău de mamă.

Uite-ţi fiica BASARABIA, e bogată dar săracă. Are şi ea la rândul ei copiii, unii născuţi, alţii intraţi cu forţa în familia ei. Ea te strigă, are nevoie de tine, are nevoie de puterea ta, are nevoie să o sprijini, simte că nu mai poate.

Dă-i mamă sfântă ROMÂNIE hrană, e înfometată şi ea plânge, dă-i mamă limbă, are gura uscată şi limba tăiată în două. Dă-i mamă ROMÂNIE curaj. Dă-i forţă să ridice glasul şi să te strige cu putere. Dă-i mamă tineri cu dorinţă, ca ei să lupte pentru ea şi să o aducă acasă, pentru ca lacrimile de sânge ale buneilor noştri să nu fi udat pământul tău în zadar. Tu ROMÂNIE ai necazuri, dar ele nu trebuie să reprezinte o piedică în faţa aducerii fiicei tale BASARABIA acasă. Împreună puteţi împărţi şi bunele şi relele. Şi necazurile se pot rezolva mai uşor împreună, dar fă-o mamă, deschide-i uşa şi las-o să te strângă în braţe. Îţi vei cunoaşte toţi nepoţii şi pe cei buni şi pe cei răi, care până la urma îşi vor da seama că tu eşti bunica ce le vrea binele şi nu răul, aşa cum au fost învăţaţi de pretinşii prieteni din est.

Mamă ROMÂNIE, duminică pe 12 octombrie, în Bucureşti, începând de la ora 14:00, ai tai copii vor striga după sora lor de dincolo de PRUT, îşi vor striga iubirea pentru ea, împreună cu nepoţii tăi în cel mai mare marş unionist de după revoluţia din 1989. Mii de oameni se vor strânge să îşi arate simţirile.

Tu MAMĂ ROMÂNIE, mai ai copii cu ochii închişi, trezeşte-i la realitate şi arată-le că acolo e SORA LOR BASARABIA, “obligă-i” să o aducă acasă, indiferent de costuri.

HAI CU NOI LA MARŞ. Kiseleff, Muzeul Ţăranului Român, ora 14:00, duminică 12 octombrie.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.