Home / Despre ei / Ingerul scriitor – Diana cu Vanilie
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Ingerul scriitor – Diana cu Vanilie

dianaOchi calzi, litere dulci, mâini tremurânde şi respiraţie caldă.
Cuvinte, asta-i tot ce a rămas în urma ta…restul s-au dus precum un fum, s-au evaporat precum aburul din ceaiul dimineţii.
Un suflet de copil a plecat de lângă noi. Diana Sorescu ne-a părăsit la doar 26 de ani, dar înainte de asta ne-a scris ultimele ei cuvinte: “Bună dimineaţa, săptămână. Fii bună, te rog!”

Săptămâna ei a fost atât de bună încât a luat-o de lângă noi.

Diana Sorescu a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă, 9 noiembrie, în oraşul ei natal, Sinaia.

Cuvintele dulci pe care le folosea mereu ca să ne lumineze zilele, cuvintele ei care schimbau vieţi, cuvintele ei care…nu mai sunt.

Şi-a construit cu migală cariera, pas cu pas. La 26 de ani, a ajuns redactor-şef adjunct la revista „Unica“ şi jurnalismul a fost pasiunea ei încă din copilărie. La poza de profil pe care o afişa pe Facebook scrie următoarele: „Aveam 12 ani când am decis că vreau să devin jurnalist. Scrisul nu e ceea ce ştiu să fac. E ceea ce sunt”.

A plecat într-un loc în care va rămâne pe veci, un loc fără drum de întoarcere.

Prietenii sunt distruşi, părinţii simt că nu mai pot merge înainte, oameni care nu au cunoscut-o îi plâng moartea.

De ce Dumnezeule iei oamenii minunaţi de pe pământ? De ce iei la tine toţi oamenii buni şi laşi pământul plin de nenorociţi? De ce eşti nedrept? De ce Doamne nu m-ai lăsat să-mi iau rămas bun de la ea?

Odihneşte-te în pace Diana cu Vanilie.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

One comment

Leave a Reply