Home / Despre ei / Fără coadă, fără cap…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Fără coadă, fără cap…

Iată că şi la Răcari există oameni care au cap, da’ n-au nimic în el. Le-aş putea da foarte uşor şi numele, dar prefer să nu fac asta, e mai mişto dacă sunt misterios. :))
Stând şi citind pe bloguri, mai aflu şi eu care este situaţia actuală, provocată de boii ăia care sparg şi distrug prin Bucureşti. Uite aşa, prin munca şi dăruirea distrugătorilor, România noastră va ajunge mai ceva ca în Zimbabwe. Am un sfat pentru primarii de sector. Dacă tot au trecut tâmpiţii ăştia şi au râmat precum porcii în asfalt, vă rog să achizitionaţi palmieri şi să îi plantaţi pe la Unirii şi pe la Universitate. Mai facem un lac şi gata, aducem Miami la noi acasă.
Se pare că nici tărtăcuţele din oraşelul Răcari nu s-au lăsat mai prejos. Şi-au luat inima în dinţi, şi-au băgat câteva pietre în buzunare (pietre luate bineînţeles, din faţa sediului lor, că deh, bordura de acolo e gratis), şi-au sunat colegii de partid şi s-au dus nene, să protesteze. Pentru ce, cred că nici ei nu ştiu, da’ cum, să îi lase la greu pe ceilalţi berbeci din gaşca lor? Nu se poate, doar sunt o echipă. Şi uite că au ajuns şi la Unirii. A venit momentul să pună la bătaie arsenalul greu pe care îl aveau la ei. Ba o piatră, ba un băţ, ba un scuipat aruncat aşa, în scârbă, pe trotuar şi apoi câteva urale şi înjurături la adresa oricui. “Revoluţie, vrem să trimitem hoţii acasă.” Asta am auzit eu la televizor. Pai dacă au strigat si cei de la USL aşa, ar fi trebuit să plece în secunda doi. Eu îi întreb acum: care a furat mă în ţara asta? Hai să o dăm pe faţă acum. Recunoaşteţi măcar în ceasul al 12-lea că uniunea voastră a supt ţara asta precum Dracula, sau precum ştiţi voi cine, din pădurile Râioasa sau Băneasa. Diferenţa între voi şi Dracula este că ăla a făcut ceva pentru ţara asta, pe când voi, doar aţi supt şi atât. Presimt că o să rămâneţi cu ceva de supt şi după ce vâlvătaia asta va fi stinsă şi cenuşa vă va fi presărata în cap.
Dar să nu deviez de la subiect. Revenind la manifestările din Bucureşti, vreau să precizez că am văzut acolo un copil de 4-5 ani care ţinea în mână o hârtie pe care scria aşa: “La revoluţie ne-am câştigat dreptul la libertate, avem dreptul la democraţie.” Corect, dar eu îi întreb pe părinţii lui: de unde ştie mă fitu’ cum a fost la revoluţie? Eu abia atunci mă născusem şi ceea ce ştiu, ştiu din ce am citit, da’ el? Nu mai scoateţi bă tâmpiţilor copilul pe stradă. Îl scoateţi în frig şi cine ştie cum aruncă alt prost ca voi cu o piatră şi îl nenoroceşte pentru tot restul vieţii, tâmpiţilor! Ei sunt viitorul acestei ţărişoare, nu îi îndoctrinaţi cu toate prostiile voastre.
Am fost deranjat şi de mentalitatea căcăcioasă a celor care au protestat. Au ieşit în stradă, paşnic la început, apoi şi-au dezlănţuit furia asupra cabinelor telefonice şi asupra staţiilor de transport în comun. De ce dracu nu vă daţi cu capu’ de ele până vă liniştiţi?
România nu câştigă nimic prin violenţă şi distrugere. Acum, să nu vă miraţi dacă toată Europa ne va arăta cu degetul şi vom fi de râsul curcilor. Asta am căutat, asta vom avea.  Şi maşinile alea de Poliţie şi Pompieri pe care le-aţi vandalizat, tot din impozite se repară, proştilor.
Mai fac şi câteva precizări cu privire la televiziunile care se sparg în figuri că au rating mai mare decât concurenţii. V-aş înjura, dar mi-e ruşine. :)) Vă place să instigaţi la violenţă şi să spuneţi că Băsescu face şi drege. Bă cârnaţilor, SMURDU’ nu se privatizează, fi-va-r căpăţânile de râs.   Unde dracu e CNA-ul ăla care se crede atât de important şi cenzurează numai ce nu trebuie cenzurat? Unde sunteţi să îi cenzuraţi definitiv pe ăştia care scot oamenii în stradă, prin ştiri şi informaţii eronate, prin idei pe care nici ăia care protestează nu le înţeleg? Unde, unde?! În toate zilele astea, nu am auzit nimic de voi.  Staţi acolo şi vă tociţi curul pe scaun. Puneţi mâna şi opriţi intoxicarea asta media.

Vă mai dau ceva de citit, boilor care sunteţi:
Sursa articolului de mai jos: Madame Blogaryhttp://www.blogary.ro/2012/01/explicatie-pentru-toti-boii-din-tara-asta/

Explicaţie pentru toţi boii din ţara asta
Noul sistem de sănătate, ăla pe care poporul de pe Facebook, cu Arafat în frunte, l-a învins astăzi, pe înţelesul boilor (se ştiu ei): îţi alegi un asigurător privat (să zicem ING sau AIG sau Ţiriac sau cine o fi), după care te duci unde vrei tu, la orice clinică sau spital (de stat, Medicover, Medlife, Regina Maria etc) şi asigurătorul îţi decontează serviciile medicale integral sau parţial (dacă are semnat acord cu respectivul furnizor de servicii). Astfel, o parte din servicii îţi erau plătite din banii pe care oricum acum îi plăteşti la stat, aiurea şi obligatoriu. Conform legii, 93% din banii din contribuţii mergeau la asigurătorii privaţi, pe care fiecare dintre noi îi alegea, 7% mergeau pentru fondul de rezervă (pentru neasiguraţi) şi pentru cheltuielile de administrare a CNAS (sediu, chirie, salarii, întreţinere, benzină, pixuri etc). Deci, toţi boii de pe Facebook, aţi înţeles, dobitocilor, împotriva a ce aţi dat like?
În sistemul de acum, cel pentru care răsuflaţi uşuraţi că n-a fost ucis de chiorul de la Cotroceni, de agaricii din Comisia prezidenţială şi de privaţii răi care vrea profit şi crimă (şi de la care majoritatea dintre voi, dobitocilor, vă luaţi salariile), toţi banii din contribuţiile pe care le plătiţi lunar rămîn la stat. Iar dacă vreţi să vă duceţi să vă consultaţi sau operaţi la privat trebuie să plătiţi integral, în plus de banii pe care deja îi plătiţi la stat. Asta în condiţiile în care sistemul privat din sănătate mai rezistă mult aşa, doar cu plata jos şi asigurări suplimentare.
Ştiu, e vinovat Băsescu fiindcă nu ştiţi sau vă e lene să citiţi, că de înţeles nu poate fi vorba.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply