Home / Recomandari / Eşti pasionat de airsoft? La airsoft6 găseşti tot ce ai nevoie pentru pasiunea ta.
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Eşti pasionat de airsoft? La airsoft6 găseşti tot ce ai nevoie pentru pasiunea ta.

Suntem cu toţii diferiţi şi asta ne face unici în lumea asta. Fiecare om are diferite sentimente, trăiri şi pasiuni. Aş vrea să mă opresc asupra pasiunilor, care sunt lucrurile care ne scot din rutină şi ne oferă clipe de plăcere şi relaxare.

Astăzi vreau să vă povestesc despre una din pasiunile mele, mai exact airsoft-ul. Dacă nu ştiţi ce este acest sport, vă expun imediat explicaţia.

Via airsoft6.ro: “Un joc cu tentă militară într-un cadru organizat ce simuleaza un conflict, utilizând replici ale armelor adevărate capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Acest joc se bazează în primul rând pe fairplay, deoarece bilele nu lasă urme vizibile, în momentul impactului cu adversarul, acesta trebuie să confirme pentru ca lovitura să fie validă. Echipamentul minim necesar pentru a putea practica acest sport este o replică de airsoft, consumabilele aferente şi un minim de protecţie obligatorie asupra ochilor, ochelari speciali de protecţie sau mască specială. Această parte a corpului fiind extrem de sensibilă există posibilitatea de vătămare gravă. Un cadru organizat presupune o grupare de minim 2 indivizi ce deţin echipamentul minim necesar ce doresc să simuleze un conflict şi o locaţie special amenajată pe un spaţiu privat, ferită de accesul publicului, deoarece legea interzice afişarea şi exploatarea replicilor de airsoft în spaţii publice.”

Acum ceva timp am fost invitat de nişte prieteni să particip la o partidă de airsoft, chiar dacă nu mai participasem niciodată şi nu ştiam “cu ce se mănâncă” aceasta activitate. Bineînţeles, aşa cum era de aşteptat, m-am îndrăgostit imediat şi am continuat. Dar pe măsură ce avansezi şi continui cu pasiunea, ai nevoie de echipamente şi kit-uri de upgrade pe care, dacă eşti pasionat cu adevărat, le poţi găsi pe site-ul airsoft6.ro, care este un magazin online de echipamente airsoft din Constanţa, unde puteţi găsi pistoale airsoft, replici airsoft, echipamente de protecţie, service pentru echipamentele de airsoft. În acest magazin mai puteţi găsi geantă de transport pentru echipamente, vestă tactică, bluza airsoft, geacă airsoft etc.

Şi revenind la prima mea participare la un meci de airsoft, nu pot decât să vă spun că m-am îndrăgostit iremediabil de acest sport, iar prietenii mei de la airsoft6 mi-au oferit întotdeauna sfaturi şi ajutor.

Cu drag vă recomand să apelaţi la ei, sunt profesionişti şi vă cunosc nevoile, atunci când vine vorba de airsoft.

Vă urez distracţie plăcută şi poate, ne vom întâlni pe terenul de “luptă” la un meci de airsoft.

Cu drag, al vostru Constantin Niculae.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.