Home / Advertorial / Echipamente supraveghere video
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Echipamente supraveghere video

Mereu am fost de părere că siguranța este cea mai importantă indiferent de locul în care te afli. Iar dacă nu crezi că  ești destul de însiguranță i-ați toate măsurile pentru a fi.

Acum suntem în plin sezon cald,iar mulț dintre noi pleacă în concediu, lăsând casa fără a fi locuită. Acest aspect îi înspăimântă pe mulți,dar nu ar trebui deoarece există o mulțime  de variante, fie să angajeze pe cineva să supravegheze casa, să se mute cineva din familie sau să își cumpere un echipament de supraveghere video.

Cea din urmă variantă mie mi-se pare cea mai optimă,deoarece nu deranjezi pe nimeni și camera o poți folosi și cu alte ocazii. Dacă nu știți unde să găsiți sau poate doriți ceva rapid ,vă invit să accesați site-ul www.supravegherevideo.co. Aici  dispuneți de o mulțime de variante , în funcție de cât doriți să investiți .

Pentru o mai bună siguranță ,eu vă recomand sitemul  Kit Sistem supraveghere Video Exterior 4 Camere IR ,care are în componența sa următoarele 8 mufe BNC, 4 camere color Dome IR , un înregistrator DS 7204HVI-ST/SE și o sursă de alimentare de 12 V. Este  foarte indicată,deoarece puteți să le puneți în părți diferite ale casei ,în acest mod nu se evită nici-o zonă.

Un alt sitem la fel de interesant este Kit Sistem supraveghere Video Exterior 4 Camere IR Sony Effio 700 TVL, care dispune de  aproape aceleași accesorii precum primul sistem prezentat. Vă invit și pe dumneavoastră să accesați acest site ,pentru a vă bucura de  o vacanță liniștită ,deoarece  știți că aveți casa însiguranță.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply