Home / Recomandari / E nasol când ţi se defectează maşina şi ai o urgenţă
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

E nasol când ţi se defectează maşina şi ai o urgenţă

Cu totii stim ca atunci cand avem mai mare nevoie de o masina, atunci se intampla sa se defecteze ceva si ramanem in pana pe drum, fara sa mai putem face nimic. Uneori, oricvat de priceputi am fi la mecanica, avem nevoie de serviciile unei firme specializate in tractari pentru a ajunge acasa, deoarece masina se incapataneaza sa mai porneasca. Asa mi s-a intamplat si mie intr-o zi, cand ma deplasam de la Bucuresti spre Constanta. Mai aveam cateva zec de km pana in Constanta cand, mi s-a defectat masina. Si oricat am incercat sa remediez problema, nu am reusit. Asa ca mi-am amintit de recomandarea unui prieten de-al meu: alotractari, o firma care realizeaza tractari auto, la preturi mici, iar cei care lucreaza acolo sunt profesionisti. Si am sunat!

Mi-au raspuns prompt cei de la alotractari.ro si in cel mai scurt timp au ajuns la mine, ajutandu-ma sa sosesc in Constanta, in timp util. Baietii mi-au insuflat incredere de cand i-am cunoscut, iar cand am ajuns in oras, m-au ajutat sa merg cu masina pana intr-un service.

Pe site-ul lor gasiti o lista de preturi, serviciile oferite sunt de inalta calitate, iar tratarea clientilor este de inalta clasa, cel putin eu, am simtit profesionalism si deschidere spre rezolvarea problemei clientului.

Cei de la autotractari mai au si service in Bucuresti, service unde practica aceleasi preturi mici, asa ca va recomand sa mergeti si aici, pentru ca veti fi foarte multumiti din toate punctele de vedere.

Daca munca voastra de zi cu zi depinde de deplasarile cu masina, pe durata reparatiei automobilului vostru, cei de la alotractari.ro va ofera si servicii de inchiriere auto, prin partenerii lor.

Dupa peripetiile mele pe drumurile patriei, dupa serviciile oferite de cei de la alotractari, am ramas cu o impresie minunata despre aceasta firma si despre serviciile oferite de acestia.

Profesionalism, preturi bune, echipa de calitate, acestea sunt cuvintele care reprezinta alotractari.ro

Sper sa nu vi se defecteze masina cand va este lumea mai draga, dar daca se intampla, va recomand tuturor sa apelati cu incredere la serviciile lor, merita.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.