Home / Despre ei / DYNA! – Diana Robu
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

DYNA! – Diana Robu

Jurnalistă get beget. Dacă spui ceva, trebuie să argumentezi, altfel ţi-o iei în freză. Critic acid şi plin de umor, adormită mai tot timpul. Dacă întreb: “Ce planuri ai pentru astăzi?” Primesc un răspuns sec: “Vreau să DOOOORRM!” =)) Da, ştiu, şi mie îmi place. Cine nu ar vrea să doarmă. Dar avem timp, somnul de veci este lung, de aceea se şi numeşte aşa. Este ora 02:40. Băhhh, eu am examen peste câteva ore şi stau ca un bezmetic, postând pe blog. Deh, blogosfera este un viciu. Te face să devii dependent. Cu toate că ştiu unii care s-au lăsat. 😕

Dar să revin la jurnalistă.

Curioasă peste limita legală. (Curiozitatea a omorât pisica!!!) Interesată de tot ceea ce mişca (sau ce nu mişcă – mai ales dacă nu mişcă; ar face un articol pe tema asta :D). Are un spor la stricat lucruri, de parcă ar fi făcută pentru asta. Acum înţeleg dorinţa ta de a-ţi strica iPhone-ul, al meu mă ucide, când este vorba de scris. Ţin să precizez că a durat 30 de minute corectarea acestui micuţ articol.

Vreau să vină primăvara, vreau să ascult din nou vântul. Revenind la jurnalista despre care vorbeam mai sus, (observ că dau din stânga în dreapta – somnul este de vină – ) probabil ea doarme acum şi visează un unicorn roz, care trage cu poftă dintr-o ţigară cu aromă de căpşuni. Dacă ea nu se lasă, să fumeze şi caii! :)). Vorba ei, hapciu!!! În speranţa că voi termina articolul până voi adormi, încerc să mă apuc de pus diacritice, că deh, suntem FJSC-işti, nu Dyna?!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply