Home / Litere / Doar amintește-ți!
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Doar amintește-ți!

Dacă ai de gând să-l dezamăgești, adu-ţi aminte că atunci când aveai nevoie de cineva să te facă să te simţi femeie, el s-a înhămat la treaba asta, fără să-i pese prea mult că s-ar putea să fie o simplă daună colaterală.
Adu-ţi aminte că a avut răbdare cu tine. Nu te-a grăbit, nu ţi-a pus absolut nicio condiţie. A aşteptat tăcut, c-un zâmbet pe chip şi două buze care-ţi sărutau fruntea.
Adu-ţi aminte că a lăsat orgoliul la uşă, că s-a deschis în faţa ta, fără să-i pese că ai ales să pleci, că a fost o simplă partidă. Ţi-a dat sufletul şi nu te-a rugat să promiţi nimic.
Adu-ţi aminte că a fost remediu pentru zilele tale proaste, pentru singurătatea ce te apăsa, pentru dorinţele ce voiai să ţi le împlinească. Adu-ţi aminte că, uneori, a uitat de el pentru a te avea pe tine.
Adu-ţi aminte de tot ce a făcut el pentru tine, de toată dăruirea de care a dat dovadă în timpul petrecut lângă tine.
Doar amintește-ți!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.