Home / Despre ei / Direct între ochi…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Direct între ochi…

Fie vorba între noi, se pare că majoritatea actualei clase politice din România este formată din coteţari şi papagali cu creasta roşie, comentatori “sportivi” din spatele unor conturi de facebook, care tresar la prima încleştare de argumente. Astfel, pe profilul marelui senator Adrian Ţuţuianu, comentariile postate în dreptul unei fotografii ce promoveaza demiterea PREŞEDINTELUI TRAIAN BĂSESCU, sunt de cea mai joasă speţă. Partenerii săi de discuţie sunt semianalfabeţi şi plini de încredere în puciul comunist. Iată şi exemple: Romeo Mosor – nu numai pe raed arafat l-a umilit mu mai zic de regele miai … ne-a umilit pe toti el si clica lui.. v-a trbui nu numai sa se duca dar sa dea socoteala poporului asta blind si ingaduitor ..” Dacă REGELE “MIAI” ar vedea infecţia din creierul ăstuia, şi-ar renega originile. Uite altă “podoabă” a naturii: “Ragamentu Mariana – Aceasta Tara a fost umilita de multi idioti noi nu mai avem loc in ia de ei pacat cai tare frumoasa dar nu au stiut sa o conduca au furat sau ne-au furato pacat de tara noastra …..” Ai dracu, ne-au violat-o şi au lăsat-o cu poalele în cap şi în curu gol!

Şi acum să revin la ceea ce vroiam să spun în această postare.

Văzând impresiile acestor oameni “docţi”, m-am gândit că o mică frază din partea unui profan ca mine nu ar strica şi am pus pe foaie comentariul acesta: “Coate goale? După cum am mai spus, încă sunt student la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Cât despre organizaţia PSD Răcari, ţin să precizez că m-am săturat de dinozauri şi relicve, dar mai ales de tinerii fără creier care, întrebaţi ce fac ei la şedinţele de partid, oferă un raspuns sec: “ne întâlnim ca să vorbim despre ce mai punem în pungi”. Poate ceva vin nefiscalizat, sau un cozonac uscat, ce ziceţi? Presa din sufletul meu nu are nici o legătură cu ceea ce vedeţi voi la antena 3, 4, 5 sau 69, deci, o să dau cu leuca în cap tuturor celor care încearcă să mintă lumea şi să o dezinformeze în mod voit. Ţin la ţara asta şi contrar “modei” de astăzi, sunt în stare să îmi dau viaţa pentru ea. Măcar mor glorios, nu plin de căcat la gură. Aşa că, până la noi veşti, la muncă dragi tovarăşi.”

Probabil, marele senator Ţuţuianu, Preşedinte de Consiliu Judeţean s-a simţit jignit de comentariul meu semianalfabet care conţinea cuvinte licenţioase şi a preferat să-l şteargă, că deh, nu dădea bine pentru un senator de gradul lui. Şi ca toată treaba să fie completă, a şters şi toate celelalte comentarii care erau pro BĂSESCU, probabil îi iritau ochiu’.

Se pare că senatorul Ţuţuianu ignoră tinerii care vor să facă ceva în ţara lor, în judeţul lor, în Târgovişte. Le-a şters comentariile fără să le ofere nişte lămuriri “avizate”. În câteva cuvinte, s-a pişat pe viitorul lor şi pe cuvintele lor. Şi ca să iau apărarea tinerilor ca mine, ce au comentat pe pagina personală a senatorului, le ofer şansa să îşi scrie aici comentariile, fără teama că cineva o să le şteargă. Aştept şi părerile puilor de comunişti şi sunt sigur că nu vor întârzia să apară. Promit că nu le voi şterge, lua-v-ar gârla!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply