Home / Recomandari / Cu toții rămânem copii
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Cu toții rămânem copii

Cu toții avem momente în care ne simțim copii și, parcă avem chef de joacă. Dar totuși, lipsa de timp ne taie elanul și ne bucurăm de lucrurile mici, în repezeală. Dar pentru copiii nostri există o alternativă la jucăriile clasice și anume, jocurile video.

În era în care trăim, jocurile video au cunoscut o dezvoltare extraordinară, cu grafică deosebită și povești interesante.

samuraiÎn timpul meu liber, navigând pe internet, am găsit acest joc cu samurai, joc ce m-a captivat imediat prin ușurința  și grafica foarte buna. Bineînțeles că nu m-am putut opri și am jucat vreo două ore bucurându-mă de plăcerile celor mici. Comenzile sunt foarte simple, se reduc la doar câteva taste pentru mișcari de picioare, de mâini, sărituri etc. Jocul nu este încărcat de violență, dacă unii dintre voi vă temeți că cei mici vor fi afectați. Chiar deloc, jocul este amuzant și plin de energie, iar cei mici se vor distra pe cinste.

Vă recomand și vouă dacă aveți timp liber să accesați acest joc, pentru că sunt sigur că nu o să vă plictisiți. Și îl puteți recomanda și altora, puteți să vă lăsați copiii să se joace, pentru că astfel vor fi amuzați iar jucăriile periculoase, care se pot rupe și îi pot răni, vor fi lăsate deoparte.

Sper că mulți îl veți juca și vă veți bucura de câteva momente de relaxare totală. Vă urez succes tuturor și spor la kung-fu! :))

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.