Home / Despre prostie / Cu cine să votez? Cu Ponta bineînţeles. Şi iată de ce…
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Cu cine să votez? Cu Ponta bineînţeles. Şi iată de ce…

Pamflet politic

De-abia aştept să am casa mea, familia mea, copii…

Mă omor după taxe mari, le iubesc, impozite cât mai diversificate, cu zecile să fie; de-abia aştept să-mi întreţin nevasta, să plec în diasporă la cersit, la şutit, că la muncă cinstită nu mă trage inima, atunci când văd şmecheriile făcute de oamenii lu’ Ponta. De unde să învăţ ce e o muncă cinstită? De-aia îl iubesc pe Ponta, îmi oferă idei de “afaceri”.

pinMă trezesc dimineaţa legănat de minciunile lui şi adorm în zgomot de cătuşe de la DNA, ale infractorilor de tot felul, protejaţi de Ponta.

Şi copiii mei vor fi ca Ponta… când le voi pune ciorba în farfurie le voi arăta pe Ponta şi le voi spune că seamănă din ce în ce mai mult cu Pinochio. Nu mai am linişte până nu voi pune ştampila. Voi chefui pe cinste pentru aşa vot.

Voi fi mândru că sunt român, iar a doua zi după alegeri când cineva mă va întreba dacă am fost la vot, îi voi răspunde clar: Ja, ich habe die Abstimmung für Iohannis.

Va urma…

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply