Home / Advertorial / Comanda simplu si usor
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Comanda simplu si usor

În marea majoritate a timpului,pe primul loc punem siguranţa noastră,fie că mergem cu maşina,avionul sau pur şi simplu facem o plimbare prin parc, ne asigurăm că nu ne paşte nici un pericol. La fel facem şi cu  casa sau anumite locuri care nouă ne plac excepţional de mult sau poate chiar cu afacerea proprie . Montarea unui echipament de supraveghere video are multe benificii,printre care se numără identificarea cu mai multă uşurinţă a potenţialilor hoţi care au atentat la casa sau afacerea dumneavoastră, senzaţia că şi atunci când nu sunteţi ştiţi că indiferent de ce se va întâmpla a-ţi lăsat cele mai preţioase locuri în siguranţă ş.a.m.d.


Achiziţia unui astfel de echipament nu este  foarte dificilă, mai ales dacă accesaţi site-ul comenzi.ro. Aici echipamentele de supraveghere video au un preţ foarte accesibil şi o calitate la standarde ridicate . Am să vă fac introducerea unor produse de supraveghere video ,pentru a cunoaşte mai bine o mică parte din ceea ce se promovează aici.

 

Prima dată am să ăncep cu camera de exterior care înregistrează toate datele pe card. Capacitatea minimă suportată este de 2GB,iar capacitatea maximă este de 32 de GB. Pachetul conţine o cameră DVR,suport de prindere ,Cd de instalare,alimentator 220 de v,dibluri pentru monatere,adaptor procesor la micro Sd.

 

Un alt tip de cameră,dar de data asta pentru interior este camera ascunsă în senzorul de fum.Pachetul cuprinde camera şi sistem de prindere pe perete.Este numai bună pentru supravegherea spaţiilor interioare fără ca nimeni să îşi dea seama.

Eu vă recomand produsele de supraveghere video,de pe comenzi.ro,pentru calitate la un preţ accesibil.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply