Home / Despre prostie / CJD-ul nostru cel de toate zilele
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

CJD-ul nostru cel de toate zilele

Am citit astăzi într-un ziar dâmboviţean despre colaborările Consiliului judeţean Dâmboviţa cu raionul Ştefan Vodă, localitatea Purcari din Basarabia. Cei din Purcari au trimis elevi în tabăra de la Căprioara pentru a studia şi aprecia cultura şi geografia locurilor iar cei de la CJD ar fi trebuit să facă la fel, dar când colo, în Basarabia a ajuns o delegaţie de “elevi” cu părul cărunt, care să soarbă cu poftă din deliciosul vin roşu de Purcari.

Administraţia judeţeană a transmis o explicaţie halucinantă: NU S-AU GĂSIT COPII CARE SĂ MEARGĂ PE CHELTUIALA CONSILIULUI JUDEŢEAN ÎN BASARABIA.

Băi mă lăsaţi?! Chiar aţi căutat voi copii care să meargă şi nu i-aţi găsit? Dacă ştiam că sunteţi incapabili să rezolvaţi problema, vă trimiteam eu 10 tineri de la Răcari, tineri care chiar cunosc istoria provinciei istorice Basarabia şi care ştiu că fraţii de peste PRUT sunt rudele lor de sânge.

Nu vă pot spune decât: RUŞINE NESIMTITILOR!

 

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply