Home / Advertorial / Cat costa inchirierea unui spatiu industrial?
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Cat costa inchirierea unui spatiu industrial?

Daca esti pe punctul de a-ti deschide o afacere, ai deja ideea, dar inca esti in cautarea spatiului de desfasurare a activitatilor, articolul de fata vine in ajutorul tau.

 

Afla ca agentiile imobiliare percep diferit comisionul, iar diferenta de pret este data in general de tipul de activitate desfasurat in spatiul respectiv. Asadar, cifrele care va vor sta la dispozitie la o agentie imobiliara s-ar putea sa fie flexibile din acest punct de vedere, la fel si comisionul exercitat de catre agentia imobiliara. Mai mult decat atat, in domenii de activitate noi, flexibilitatea proprietarilor este si mai mare – acestia s-ar putea oferi sa amenajeze biroul pentru noua afacere, sau sa scada din chiria lunara. Asadar, nu ezitati sa negociati usor costurile.

 

O agentie imobiliara ce practica preturi mici pentru inchirierea de spatii industriale in Ploiesti este Royal Imobiliare – click aici pentru a vedea categoria de inchirieri hale industriale. Agentia imobiliara dispune acum de 6 spatii industriale de diverse marimi, gata sa isi primeasca chiriasii.

 

full_47267541_800x600Voi prezenta aici doua spatii imobiliare prezente in oferta Royal Imobiliare – cel mai scump si cel mai ieftin, pentru a vedea diferenta dintre cele doua:

 

1. Spatiu industrial de 598 mp, de inchiriat la suma de 2500 EUR, respectiv 4,18 euro/mp – un spatiu industrial cu 3 incaperi si 3 grupuri sanitare, inalt de 6 metri, ce dispune de 10 locuri de parcare si toate utilitatile generale necesare (curent, curent trifazic, apa, gaz). Dimensiunea spatiului este perfecta pentru afacerile medii. Foarte avantajoasa este compartimentarea spatiului industrial in: hala de productie sau depozitare, birouri (107 mp), vestiare, grupuri sanitare si sala de mese. Pe langa toate acestea hala dispune si de 2 transformatoare proprii, de paza non-stop si supraveghere video.

 

full_47004871_800x6002. Spatiu industrial de 1264 mp, la 2 euro/mp – un spatiu ce dispune de doua incaperi: hala de productie/depozitare si un spatiu de birouri de 148 m. Inaltimea imobilului este de 3 metri si dispune de un grup sanitar. Imobilul dispune de toate utilitatile generale bunei functionari a unei afaceri (curent, curent trifazic, apa, canalizare, gaz, CATV, telefon)

 

Pretul pentru inchirierea celui de-al doilea spatiu industrial este de doua ori mai mic. Este acesta insa un motiv pentru care sa il inchiriezi? Tinand cont de caracteristicile spatiului industrial de 598 mp poti observa ca acestea sunt mult mai avantajoase decat cele ale spatiului mai mare. Prima hala dispune de o compartimentare mai avantajoasa, inaltime mai mare, sala de mese si multe alte beneficii. In schimb, a doua hala nu dispune de atatea beneficii insa este mult mai mare, deci ar putea fi perfecta pentru un depozit mare.

 

Preturile oscileaza in functie de caracteristicile imobilului, asadar tu va trebui sa te gandesti foarte bine la tipul de imobil potrivit pentru afacerea ta. Asadar, dupa ce vei stii dimensiunea propice, compartimentarea, utilitatile, amplasarea si alte detalii importante, atunci va fi momentul sa contactezi o agentie imobiliara – in Ploiesti gasiti pewww.royal-imob.roo agentie cu multe oferte de vanzare si inchiriere.

 

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply