Home / Advertorial / Avantajele unei florării on-line
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Avantajele unei florării on-line

Rosu aprinsDe câte ori noi, bărbaţii, nu ne-am lovit de imposibilitatea achiziţionării unui buchet de flori într-un timp foarte scurt? De zeci sau chiar sute de ori şi întotdeauna ne-am gândit ce bună ar fi fost o florărie on-line de unde puteam să comandăm şi să plătim rapid un buchet de flori care să încălzească şi cele mai reci inimi.

Iată că în sprijinul tuturor persoanelor grăbite vine florăria Floria, unica florărie din România şi din Europa care trimite clienţilor fotografii reale cu buchetul comandat de aceştia. A fost lansată în data de 18 iunie 2010, iar în prezent, florăria are peste 10.000 de clienţi şi livrează aproximativ 15.000 de buchete pe an. Plata se poate face rapid prin sms, ordin de plată, numerar, sau on-line cu cardul.

Chiar dacă florăria este lansată de puţin timp, echipa din spatele ei încearcă să fie întotdeauna aproape de comunitate şi asta se vede deoarece au lansat o campanie permanentă intitulată “Salvezi natura cu fiecare comandă la Floria”. Mai exact, pentru 100 de buchete vândute, echipa de la florărie plantează un copac. Se pare că începutul campaniei este unul promiţător, aceştia plantând 20 de copaci până acum şi le urez succes.

De asemenea, florăria Floria sprijină şi sportul, fiind alături de Andrei Stoica, un promiţător luptător de kickboxing din România, care de ziua lui, de Sfântul Andrei, a oferit un buchet de flori unei admiratoare, prin intermediul unui concurs organizat de Florăria Floria.

Floria oferă şi un program de afiliere prin care cei care vor să recomande florăria vor primi un link de afiliat pe care îl vor recomanda prietenilor şi cunoştinţelor. Iar pentru fiecare comandă realizată prin link-ul personal de afiliere, puteţi primi o sumă de bani. Deci, pentru cei care vor să facă bani din programe de afiliere, florăria Floria este candidatul perfect.

Partenerii ai florariei Floria îi găsiţi în peste 40 de oraşe din România, oraşe în care livrarea este gratuită.

Puteţi vizita site-ul florăriei Floria AICI

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply