Home / Litere / Aspect
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Aspect

Sclipiri de cristal în inimi pătrunse de ger,

Săgeţi de iubire aruncate aiurea spre cer,

Miros de plăcintă cu măr, numai tu îmi oferi,

Iubite, iubite, acum hai, tu muşcă din el.

Ochişorii căprui privesc întunericul gol,

Din gânduri despică aerul sec, apăsător

Respiră amândoi sacadat, ţipător

Şi brusc, se prăbuşesc îmbrăţişaţi pe covor.

       Dealul din spatele blocului îmi stăruie în minte. Parcul ce va fi acolo,  la fel. Sunt dependent de privirea şi sărutul tău, de îmbrăţişarea şi  mustrările tale. De ce blogul ăsta este întotdeauna aici, când am nevoie  de el? De ce mă forţează, parcă, să îi scriu. El a devenit dependent de  gândurile mele aşa cum am devenit eu dependent de tine, de noi. De ce  dracu s-a făcut aproape noiembrie? Unde-i vara? De ce s-a dus aşa  repede? De ce, de ce, de ce?! Întrebări fără răspuns. Mă întreb şi încerc  să îmi răspund singur, dar nu pot.

Miruna, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi te-a scos în cale, că te-  a adus în viaţa mea. Să mă ierţi pentru tot ceea ce îţi greşesc, nu o fac cu  intenţie. Ştii că te iubesc foarte mult şi vreau să fii fericită. Zâmbeşte, gogoşică.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

Leave a Reply