Home / Litere / Asemanare?!
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Asemanare?!

Vă mai amintiţi de scandalul provocat imediat după crearea brandului de ţară al României? Despre asemănarea acestuia cu logo-ul unei companii din Dublin?

De fapt, această companie de transport, nu a avut niciodată un logo în formă de frunză cu roţi, ci a fost un scandal iscat de nişte ratangii, care nu au nimic mai bun de făcut, decât să se ia de oamenii competenţi care doresc să scoată ţara asta din rahat.

Mi-a zburat prin minte acum meciul de box al campionului nostru, Lucian Bute şi huiduielile pe care le-a auzit o planetă întreagă. Ne mai văităm că nu avem turişti şi că nu se strâng bani la buget. Păi dom’le, când noi urlăm ca o haită de lupi turbaţi în prezenţa unui campion mondial, şi cu ochii unei lumii întregi aţintiţi asupra noastră, ar trebuie să ne luăm un bolovan, să îl punem de gât şi să ne aruncăm în Marea Neagră, poate urletele se aud altfel de pe fundul mării. Doamna Elena Udrea nu merita un astfel de tratament şi în plus, ne-am făcut încă o dată de râs, ca un popor de “frecători de mentă” şi care ştim doar să cerem, fără să dăm nimic în schimb. “Să ni se dea, să ni se dea”.

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.

3 comments

  1. Stii, oamenii sunt putin satui de aceasta doamna si suita sa.

  2. Constantin Niculae

    Nu ar avea de ce. Respectiva doamnă, nu a făcut nimic împotriva lor. Ne căcăm pe noi că ne merge rău, dar nu punem mâna la muncă, asta ca să ne meargă bine.

  3. Scandalul pe logo a fost din alte motive, deoarece a costat mult mai mult decat era el deja pe piata. Logoul respectiv a fost facut de un designer pe care chiar il cunosc :)) si care il vindea la doar 15 dolari pe internet. Eu inteleg ca i-am platit totusi drepturile pe el si le-am cumparat in mod integral, insa am dat enorm. 😀

Leave a Reply