Home / Opinii / Am promis, am revenit!
Traditional Romanesc - Ghidul celor ce simt romaneste

Am promis, am revenit!

Am promis că voi reveni la scris, după doi ani și jumătate, timp în care am încercat diverse lucruri, renunțând la site. Nu am nici o idee momentan dar, sper să creez materiale de calitate, așa cum v-am obișnuit din 2006 până astăzi. Îmi doresc să adun în jurul meu, oamenii care mă apreciau, oamenii care îmi apreciau talentul la scris și-mi împărtășeau opiniile. Îi vreau alături și pe cei care nu-mi susțin ideile, pentru că doar așa, pot să-mi dezvolt intelectul, capacitatea de analiză și de negociere.

Pentru moment am scris aceste cuvinte, doar ca să vă anunț planurile mele, pentru 2018. Mi-am dorit să revin pe site, locul unde discutam și schimbam impresii. Dacă există printre voi persoane dornice de scris, vă rog să-mi comunicați. Cu siguranță găsim pe site un loc pentru că voi, să vă împărtășiți gândurile!

Bine ne-am regăsit!

About Constantin Niculae

Constantin Niculae, adică cniculae.ro. Vă scriu pe blog din 2006, chiar dacă blogul a fost public sub diferite nume. Din 2010 m-am mutat pe cniculae.ro si de atunci va tot bat la cap cu articole despre diferite lucruri si abordez o gama larga de subiecte.